Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Middlesbrough jobbhátvédje a fővárosban folytathatja

A The Telegraph értesülései szerint a Middlesbrough védője, Djed Spence keresett játékos lesz a nyári átigazolási piacon.

Spence az idei szezonban nyújtott teljesítményével több Premier Leagueben szereplő topcsapat figyelmét is felhívta. Csapatának vezetőedzője, Neil Warnock többek közt Trent Alexander-Arnoldhoz és Aaron Wan-Bissakahoz hasonlította őt, holott mindkét játékos meglehetősen különbözik egymástól.

A Middlesbrough jelenleg a 19. helyen áll a bajnokságban, a kiesés ellen küzd. Spence elvesztése valószínűsíthetően érzékenyen érintené az együttest. 

A napilap szerint három élvonalbeli klub is versenybe szállt a jobbhátvéd megszerzéséért - a Tottenham Hotspur, a West Ham United és a Southampton.

A The Standard már januárban beszámolt arról, hogy a Tottenham szívesen látná soraiban az angol játékost. Ezt megelőzően a Middlesbrough 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham ellen a FA-kupában. José Mourinho a mérkőzés lefújását követően a pályán gratulált a 19 éves labdarúgónak. Lehetséges, hogy ez már megalapozta Spence csatlakozását a Spurshöz, továbbá vonzó lehet a londoni születésű játékos számára a fővárosba való visszatérés is. 

A West Ham United védősora jelentősen meggyengült az elmúlt időszakban. Jeremy Ngakia és Pablo Zabaleta nem hosszabbított a klubbal, Ryan Fredericks pedig nem tud meggyőző teljesítményt nyújtani, ezáltal Spence kiváló megoldás lenne a Kalapácsosok számára.

Kyle Walker-Peters kölcsönszerződése a Southamptonnal a júliusi hónap végén lejár, ennek fényében minél előbb megfelelő pótlást kell találni a megüresedett pozícióra. Az elmúlt években A Szentek több fiatal tehetséges játékosnak is otthont adtak, ez akár segíthet is nekik Spence megszerzésében. 

Egy dolog azonban biztosan kijelenthető - ha a Middlesbrough kiesik a másodosztályból, a tehetséges jobbhátvéd továbbáll.  

 0
Tovább

A másodosztály gólvágója a Premier Leagueben, akár az európai kupaporondon is szerepelhet

A The Sun és a Daily Record beszámolója alapján a Glasgow Rangers, a Celtic és a Nottingham Forest is tárgyalásokat folytat a Charlton Athletic korábbi játékosával, Lyle Taylorral.

Az Addicks szurkolók aggodalmukat fejezték ki a csapat gólvágójának elvesztését illetően. Attól tartanak, hogy nélküle nem tudják kivívni a bennmaradást érő, 21. helyet a másodosztályban.

Eddig azonban úgy néz ki, a félelmük beigazolódott. Taylor szerződése bő két hete járt le, azóta a Charlton már három egymást követő bajnoki mérkőzést is elveszített, és csak egy gólt szerzett. 

A szabadúszó csatár játékjoga iránt több csapat is érdeklődik. Az egyik lehetséges befutó a Premier League feljutásért jelenleg is küzdő Nottingham Forest lehet, függetlenül attól, hogy a következő szezont az első-,  avagy a másodosztályban kezdi meg Sabri Lamouchi együttese. 

A játékos képviselői további két, skót klubbal is tárgyalnak, mégpedig a Glasgow Rangersszel és a Celticcel. Egy esetleges Skóciába való szerződtetéssel a 30 éves játékosnak először lenne lehetősége az európai kupaporondon szerepelni.

Lyle Taylor összesen 67 mérkőzésen lépett pályára a Charlton Athletic színeiben, ezeken 36 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

 0
Tovább

Skóciában köthet ki a Wigan Athletic tehetséges játékosa

A Celtic FC egyike azon csapatoknak, amelyek komoly érdeklődést mutatnak a Wigan Athletic tinédzsere, Joe Gelhardt iránt - számolt be erről a The Sun.

A fiatal angol csatár jelenlegi szerződése egy év múlva lejár. Az utóbbi időben több topcsapattal is összefüggésbe hozták, többek közt a Tottenham Hotspur, az Everton, a Southampton és a Leeds United is szeretné soraiban tudni.

A liverpooli születésű játékos 17 mérkőzésen lépett pályára az idei bajnoki idényben, rendszerint csereként. Mindösszesen egy gólt szerzett.

Joe Gelhardt 18 éves, többszörös korosztályos válogatott labdarúgó.
24 mérkőzésen húzhatta magára a nemzeti mezt - alkalmanként csapatkapitányként -, ezeken 11 találatig jutott.

 0
Tovább
12
»