A The Sun és a Daily Record beszámolója alapján a Glasgow Rangers, a Celtic és a Nottingham Forest is tárgyalásokat folytat a Charlton Athletic korábbi játékosával, Lyle Taylorral.

Az Addicks szurkolók aggodalmukat fejezték ki a csapat gólvágójának elvesztését illetően. Attól tartanak, hogy nélküle nem tudják kivívni a bennmaradást érő, 21. helyet a másodosztályban.

Eddig azonban úgy néz ki, a félelmük beigazolódott. Taylor szerződése bő két hete járt le, azóta a Charlton már három egymást követő bajnoki mérkőzést is elveszített, és csak egy gólt szerzett. 

A szabadúszó csatár játékjoga iránt több csapat is érdeklődik. Az egyik lehetséges befutó a Premier League feljutásért jelenleg is küzdő Nottingham Forest lehet, függetlenül attól, hogy a következő szezont az első-,  avagy a másodosztályban kezdi meg Sabri Lamouchi együttese. 

A játékos képviselői további két, skót klubbal is tárgyalnak, mégpedig a Glasgow Rangersszel és a Celticcel. Egy esetleges Skóciába való szerződtetéssel a 30 éves játékosnak először lenne lehetősége az európai kupaporondon szerepelni.

Lyle Taylor összesen 67 mérkőzésen lépett pályára a Charlton Athletic színeiben, ezeken 36 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.