Mark Warburton a QPR trénereként már a második szezonjára készül - íme egy lista a lehetséges nyári igazolásokról.

Moses Odubajo, Sheffield Wednesday 
Warburton a Brentford vezetőedzőjeként már dolgozott együtt a jobbhátvéddel öt évvel ezelőtt. Az akkori csapat meghatározó játékosa volt, akik még a rájátszásban is megmérettethették magukat a feljutásért. Odubajo szerződése egy év múlva lejár.

Jon Toral, Hull City
A spanyol középpályás a Rangersnél, illetve a Brentfordnál is játszott már Warburton kezei alatt. A 25 éves labdarúgó kontraktusa bő két héten belül lejár jelenlegi klubjával, így valószínűsíthetően ingyen csatlakozhatna a londoni együtteshez.

Ross McCrorie, Rangers 
A sokoldalú skót játékos Warburton edzősége alatt került a Rangers első csapatába. A mögöttünk hagyott szezonban a harmadosztályú Portsmouthnál szerepelt kölcsönjátékosként, ahol meghatározó egyénisége volt.

David Bates, Hamburg
A középső hátvéd szintén dolgozott már együtt a QPR menedzserével, még a Rangers labdarúgójaként. Az elmúlt egy évet a Sheffield Wednesdaynél töltötte, azonban egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a Championshipben.

Chris Long, Motherwell
Long 31 alkalommal húzhatta magára a skót együttes mezét, ez idő alatt 11 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. Kölcsönjátékosként már fél évet eltöltött a Brentfordnál, mikor még Warburton volt a „Méhek” trénere. Szerződése egy év múlva lejár, így ha a Motherwell pénzt akar látni a játékosból,  minél előbb értékesítenie kell.